DEČIJA LIKOVNA KOLONIJA: Uključeni I učenici iz škola u okrugu

Lokalne vesti - Subota 15.05.2021 - 10:29

JU Narodni univerzitet Vranje organizuje manifestaciju Dečija likovna kolonija, u cilju podsticanja đačke kreativnosti, ali i podizanja kulturnog i obrazovnog nivoa školske populacije kroz likovno obrazovanje.

Foto: NU Foto: NU

Ove godine planirali smo da u rad Dečije likovne kolonije uključimo talentovane učenike osnovnih škola Pčinjskog okruga.

Dečija likovna kolonija biće organizovana u periodu od  17. do 19. maja 2021. godine u dvorištu JU Narodnog univerziteta i u Gradskom parku, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika rad će se odvijati u porostorijama Likovne radionice.


Planirano je da i ove godine budemo deo gradske manifestacije posvećene deci, koja se godinama realizuje u saradnji sa predškolskom ustanovom „Naše dete“ i Turističkom organizacijom Vranje.

Prema programu rada, u ponedeljak 17. maja 2021. naši gosti biće učenici osnovnih škola iz Vladičinog Hana, u utorak 18. maja učenici iz Bujanovca i u sredu 19. maja učenici iz Surdulice.

Tokom trajanja Kolonije učesnici će raditi i družiti se sa polaznicima Likovne radionice JU Narodni univerzitet, uz stručnu podršku Vesne Marinković Stanković, akademskog slikara i voditelja Radionice.


Otvaranje Kolonije planirano je za ponedeljak 17. maja 2021. u 11.30 časova

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: