DEČIJI DANI U VRANJU: Izložba u pešačkoj zoni

Lokalne vesti - Utorak 12.06.2018 - 07:36

“Mi gradimo odnose u vršnjačkoj zajednici i lokalnoj sredini“, naziv je izložbe dečijih crteža i fotografija koju je u pešačkoj zoni u Vranju, organizovala Predškolska ustanova “Naše dete”.

Dečiji radovi u pešačkoj zoni. Foto: S.Tasić/OK Radio Dečiji radovi u pešačkoj zoni. Foto: S.Tasić/OK Radio

Direktorka Predškolske ustanove “Naše dete” Vesna Terzić rekla je da je ova ustanova otvorena i spremna da jača dečje samopoštovanje, kroz građenje odnosa na relaciji dete - dete i dete - odrasli.

Svoj identitet, kulturu i integritet pretočila su u crteže, a istraživanja u lokalnoj zajednici zabeležena su fotografijama koje čine drugi deo izložbe - istakla je Terzić.

Ona je dodala da treći deo izložbe čine radovi medicinskih sestara i vaspitača, prezentovanih na stručnim konferencijama u zemlji i inostranstvu.

Obeležavanje manifestacije Dečji dani nastaviće se u utorak 12. juna u 19 časova na platou ispred Galerije Narodnog muzeja, defileom i nastupom budućih prvaka.

U sredu 13. juna u 11 časova u Domu vojske biće održana priredba ”Oda radosti”, u kojoj će nastupati deca iz vrtića “Dečija radost” i “Pčelica”.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: