Dečiji #EUzaTebe izazov: Antička Grčka

Lokalne vesti - Četvrtak 16.07.2020 - 10:28

EU info kutak u Nišu pripremio je novi #EUzaTebe dečiji izazov, a ovog puta naša asocijacija bila je drevna Grčka. Znamo da su deca navikla na naše izazove, da vole radionice i edukativne programe u kojima kroz igru i zabavu uče i stiču nova iskustva. Zbog toga nastavljamo da pripremamo sadržaje namenjene najmlađoj populaciji.

Foto: Promo Foto: Promo

Nina Spasić iz "Dedine garaže" u video snimku pokazuje kako možemo da napravimo svoju verziju Partenona, lavirinta ili lovorovog venca.

Pozivamo decu da pokažu svoju kreativnost, osmisle i naprave od materijala koji imaju kod kuće nešto što ih inspiriše i podseća na Grčku, a da nam rad pošalju na e-mail adresu officenis@euinfo.rs, najkasnije do 25. jula.

Civilizacija Antičke Grčke je u velikoj meri uticala na kulturu, politiku, obrazovanje, filozofiju, umetnost i arhitekturu savremenog sveta. Grčka od davnih vremena predstavlja raskrsnicu kultura, ideja, običaja i naroda za ceo prostor jugoistočne Evrope i istočnog Mediterana.

Autori najboljih radova u okviru našeg izazova biće nagrađeni zanimljivim poklonima.


Poziv je otvoren sve do 25. jula i nakon toga proglašavamo pobednike.
 
Konkurs je namenjen deci do 14 godina,
a radovi se mogu poslati u vidu fotografije ili video snimka.

Neka svaki dan bude dan dece!
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: