Dečiji festival i ove godine u Vranju

Lokalne vesti - Petak 20.04.2018 - 08:05

Na sastanku kojim je predsedavao gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković usvojen je program dečjeg festivala “Vreme radosti”, koji će biti održan 15. i 16. maja u Gradskom parku.

Grdaonačelnik sa mališanima na prošlogodišnjem festivalu. Foto: S.Tasić/OK Radio Grdaonačelnik sa mališanima na prošlogodišnjem festivalu. Foto: S.Tasić/OK Radio

“Dođite da se igramo, stvaramo, učimo i radujemo se zajedno”  je slogan manifestacije, čiji je cilj organizovanje različitih aktivnosti za igru i druženje dece školskog i predškolskog uzrasta.

U utorak 15. maja u 10:30 sati  predviđen je defile dece iz vrtića Predškolske ustanove “Naše dete” centralnim ulicama grada.

Planirano je održavanje likovnih radionica, pozorišnih i bioskopskih predstava, karaoka takmičenja, kao i učešće animatora i sportskih klubova.

U organizaciju su uključeni  ustanove grada, Dom zdravlja, vojska, policija i vatrogasci.

Druženje dece biće nastavljeno u sredu 16. maja, kada je takođe predviđen bogat program za mališane.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: