Delije prikupile 110 jedinica CRVENO-BELE KRVI

Lokalne vesti - Četvrtak 18.04.2019 - 12:43

Tokom akcije pod nazivom „Crveno-bela krv“, koja je u četvrtak održana u prostorijama Pedagoškog fakulteta u Vranju, prikupljeno je 110 jedinica krvi, saopštila je uprava FK Crvena zvezda.

Odličan odziv Odličan odziv "zvezdaša" FOTO: crvenazvezdafk.com
Zvezdina tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, održava se u više gradova Srbije.
 
Nakon Vranja gde su Delije davale krv po peti put, sledeća akcija će biti održana u Nišu u ponedeljak, 22. aprila, od 10 do 19 časova u Zavodu za transfuziju krvi.
 
- Ovo je 16. put da naš klub organizuje akciju davanja krvi, što je nova prilika da zvezdaši pokažu svoju humanost na delu i kakvo srce imaju, i daju krv onima kojima je najpotrebnija – kažu iz uprave Crvene zvezde.
 
U Beogradu će akcija „Crveno-bela krv“ biti organizovana u ponedeljak i utorak, u prostorijama Medija centra stadiona „Rajko Mitić“, u periodu od od 10 sati do 18:30.
 
- Svako ko ovaj put odluči da pomogne nekome ujedno će dati i doprinos još jednoj velikoj akciji u sklopu najave spektakla koji nas očekuje 19. maja - nadamo se, proslavi 30. titule i proslavi 30. rođendana Delija koje se kroz svoje postojanje bave i humanitarnim radom
 
Zato je ovaj put cilj 900 davalaca krvi, a upravo se ta brojka dobije kada se 30 pomnoži sa 30 – poručuje beogradski klub.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: