Denzi: Šta će mi dozvola kad ne treba dozvola?

Lokalne vesti - Utorak 28.05.2013 - 11:41

Na pisanje OK RADIJA u vezi novih prijava protiv ranijeg direktora Direkcija za izgradnju Vranja Dejana Stanojevića, oglasio se i on sam, demantijem upućenim našoj redakcijji .

Dejan Stanojević Denzi Dejan Stanojević Denzi

- Po zakonu nije bilo potrebno vaditi dozvole za asfaltiranje ulica koje su rekonstruisane.

Građevinska služba Direkcije i ja kao direktor pridržavali smo se mišljenja Ministarstva za infrastrukturu.

Mišljenje koje vam dostavljam upućeno je Direkciji u Nišu, jer su i oni imali iste probleme kao mi u Vranju. Tužilaštvo u Nišu je tada odbacilo prijave protiv tamošnje Direkcije, jer je utvrdilo da se radi o održavanju ulica, a ne o njihovoj izgradnji - kaže Stanojević u svom demantiju.

Stanojević podseća da su u Vranju u vreme kada je on bio direktor urađene samo tri ulice „iz temelja“, ali da je za njih nadležna bila republička, a ne vranjska Direkcija.

- Kod ostalih ulica reč je bila o održavanju, za šta nam po zakonu nije bila potrebna dozvola - napominje Stanojeviić na kraju svog demantija.   

Više o ovoj temi možete pročitati na https://okradio.rs/vesti/lokalne/denzi-asfaltirao-pola-vranja-bez-dozvole_33973.html
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: