Detaljna kontrola Kantarovih kockarnica na nivou Pčinjskog okruga

Lokalne vesti - Sreda 02.11.2022 - 12:00

Kako OK Radio saznaje, na nivou Pčinjskog okruga 1. novembra sprovedena je detaljna kontrola rada rada kockarnica “Colloseum”, vlasnika Dejana Nikolića Kantara.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Kako se navodi u policijskom izveštaju, u Bujanovcu su izvršene kontrole objekta “Colloseum Bet” za igre na sreću i pronađena su pet aparata za priređivanje igara na sreću i na licu mesta zatečen jedan radnik. 
 
On je dao na uvid dokumentaciju, ali je ustanovljeno da se serijski brojevi iz rešenja ne slažu sa serijskim brojem na aparatima
.
Policija u Vranju je obišla 4 lokala koji posluju u okviru “Colloseum game DOO”, kao i jedan u Vranjskoj Banji. 
 
Utvrđeno je da kockarnice  nisu radile o čemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.
 
Kontrola kockarnice “Colloseum game” u centru Bosilegrada pokazala je da ona ne radi.
 
Policija je u Preševu utvrdila da su objekti zaključani, a u Vladičinom Hanu u kockarnicama su zatečene radnice koje su čistile objekat.
 
U Surdulici je kontrolom utvrđeno da kockarnice ne rade - navodi se u izveštaju.
 
Inače, Uprava za igre na sreću je donela rešenje br. 424-01-00020/2019-02/O od 30. avgusta 2022, kojim se firmi   „Colosseum Game“  oduzima odobrenje za priređivanje posebnih igara na sreću“.
 
U objavljenom rešenju na sajtu Uprave navodi se da je u kontroli utvrđeno da je firma prestala da ispunjava zakonom propisane uslove za odobrenje za priređivanje posebnih igara na sreću na automatima.
 
Rešenjem Uprave za igre na sreću oduzete su mu sve dozvole. 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
korida
02.11.2022. , 14:02
More zatvorite mu sve firme i kockarnice...isecite hobotnici pipke već jednom....dosta je plašio grad ...prljavim parama je sve finansirao na pravdi boga i sistema...
Srećko
02.11.2022. , 16:29
Toooo samo napred protiv mafije

04.11.2022. , 08:19
Vladimir Djordjevic Foks koga brani taj propadne.