Dete (11) TEŠKO POVREĐENO u saobraćajci

Lokalne vesti - Četvrtak 12.12.2019 - 11:31

U sredu rano popodne dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je teško povređeno dete, saopštila je Policijska uprava Vranje.

Dete prebačeno u Klinički centar u Nišu FOTO: D. Ristić/OK Radio Dete prebačeno u Klinički centar u Nišu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema podacima policije, nezgoda se dogodila oko 13 časova u ulici Karađorđa Petrovića u Bujanovcu, ispred Doma zdravlja.
 
Jedanaestogodišnje dete iz Bujanovca je pretrčavalo prometnu ulicu, kada je naišla „opel astra“ vranjskih registarskih oznaka.
 
I pored kočenja i pokušaja vozača (26) da izbegne nezgodu, došlo je do obaranja deteta.
 
Hitna pomoć ga je prevezla u Zdravstveni centar u Vranju gde su mu konstatovane teške telesne povrede i odakle je upućeno u Klinički centar u Nišu.
 
Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva, uviđaj na licu mesta su izvršili pripadnici saobraćajne policije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: