Deveta Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB Vranje

Lokalne vesti - Petak 20.04.2018 - 10:28

I ove godine u gradskom parku u Vranju biće održana deveta Međunarodna izložba pasa svih rasa, koja se organizuje u okviru četvrtog Kinološkog vikenda, koji čine četiri vezane međunarodne izložbe 28-29-30 aprila u Skoplju i 1. maja u Vranju.

Detalj s aprošlogodišnje izložbe. Foto: D.Ristić/OK Radio Detalj s aprošlogodišnje izložbe. Foto: D.Ristić/OK Radio

Ovaj svojevrsni kinološki praznik zajedno organizuju Kinološki savez Makedonije i kinološko društvo Švrća iz Vranja.

U okviru izložbe biće organizovana i druga klubska izložba za nemačke boksere „II South Cup“.

Po svim dosadašnjim parametrima, biće ovo najveća izložba koja se organizuje u Vranju.

Generalni sponzor je francuski proizvođač hrane „Royal Canin“ tako da će pobednici pored vrhunske hrane za pse, kao nagradu dobiti i preko 200 pehara iz uvoza.

Ogroman nagradni fond, je ove godine, pored izlagača iz Srbije, privukao veliki broj izlagača iz Rusije, Ukrajine, Danske, Holandije, Belgije, Nemačke, Francuske, Italije, Mađarske, Poljske, Slovačke, Rumunije, Bugarske, Crne Gore, Makedonije, Grčke, Turske, Litvanije, Španije,Estonije a po prvi put imamo prijavljene pse koji nam dolaze sa Tajlanda.

Sudijski žiri imati veliko zadovoljstvo da ocenjuje vrhunske pse iz cele Evrope, shodno izlagačima i sudijski žiri je međunarodnog sastava.

Sudije na izložbi biće Julija Aidietiene (Litvanija), Viktoria Pogodina (Ukrajina), Vanaken Jean-Francois (Belgija), Mile Aleksoski (Makedonija), i iz Srbije Peter Firic, Tibor Gere i Vladimir Vukosavljević.

Svečano otvaranje izložbe je 1.maja u gradskom parku od 9:45h.

Rok za prijavljivanje je do 25.aprila. Više informacija na www.kdsvrca.org
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: