Devojka iz Vranja pretučena u Bujanovcu?

Lokalne vesti - Utorak 15.05.2018 - 12:11

A.Đ. (20) iz Vranja, koju je u Bujanovcu navodno pretukao A.C. (25), jer nije htela da sa njim bude u intimnoj vezi, trenutno je na saslušanju u policiji.

Širi centar Bujanovca. Foto: OK Radio Širi centar Bujanovca. Foto: OK Radio

Ovu informaciju je potvrdilo nadležno tužilaštvo u Bujanovcu.

A.Đ. je, kako je izjavila za prestoničke medije, u trećem mesecu trudnoće  brutalno pretučena jer sa A.C. nije htela da ide u hotel.

Prema njenoj priči tog mladića je upoznala ranije jer se zabavljao sa njenom drugaricom, ali je te večeri puno popio.

Napad se dogodio u subotu oko 4.30 sati na putu od sela Biljača do Bujanovca, nakon što se ona kao promoterka pića zadržala sa društvom u kafani, a A.C. joj ponudio da taksijem odu do Bujanovca.

Kako je izjavila za “Kurir”u taksiju bio i njegov brat.

- Ubrzo je u taksiju počeo da me ubeđuje da idemo u hotel. Odbila sam ga.

Ponovio je nekoliko puta da želi da budemo zajedno, ali nisam htela. Tada je počela moja agonija
- objašnjava A.Đ. za “Kurir”.

A.Đ. ima vidljive povrede oka, noge, usana, kao i modrice po čitavom telu.

U bujanovačkoj hitnoj pomoći su potvrdili da su imali pacijentkinju sa ovim imenom i prezimenom.

- Ne možemo da kažemo u kakvom je stanju primljena i koju vrstu pomoći smo joj pružili, jer o pacijentima ne dajemo takve podatke - rekli su u hitnoj pomoći.

Iz Policijske uprave Vranje nisu želeli ništa da kažu o ovom slučaju.

Kako je A.Đ. izjavila za “Kurir”, S.A. ju je ostavio na ulici, a ona je smogla snage da zaustavi drugo vozilo i potraži pomoć.

Izjavila je da je prijavila nasilnika, kao i da se on na saslušanju pravdao da je ona pokušala da ga pokrade.

 

Nakon saslušanja oštećene, tužilaštvo će preduzeti dalje korake u skladu sa zakonom.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Marko Pesic
16.05.2018. , 08:31
Kakvo je vreme doslo, strasno! Citam malopre OK.radiJo i doodim do informaciju da je neki BulJanovcanin tepaja neku Vranjanku. To je strasno! Ona devojka lepo iskocila na pice, tuj u selo Biljacu kude Bujanovac. Jer dobro je poznato da je tamo extra provod. I da tam idev dosta emancipovane devojke iz Vranje. Jer u Vranje nema provod, dabome (i nema Siptari s pare). I takoj ona k'd si posla doma u pola pet sabajle, jer tatko gu je izricito rekja: "Cerko, ti dom do pet sat da dodjes. Imas dvaes godine. Kad napunis dvaes jednu godinu, td mo'es dostanes do ses sat u grad", ufati gu "nasilnik" iz BulJanovac i oce da gu onodi u hotel. Mislim stvarno. Pa neje ona kurva da gu u hotel vodis! Da imas dobri kola, pa da ti dade odma tuj...u kola. A on ce glumi ludilo i ce gu vodi u hotel, seljak. I digne i natepa gu se. Strasno. Stvarno strasno! Vise ne moze normalna devojka od dvaes godine u Bijacu da normalno seta u pola pet sabajle. Kude ide ovaj svet?! Pravda za Vranjanke koje rade...mislim, provode se u okolinu Bujanovac i Presevo.