Dežurstva u ZC Vranje za praznik

Lokalne vesti - Nedelja 11.11.2018 - 10:37

Srbija će u ponedeljak proslaviti Dan primirja u Prvom svetskom ratu, a ovaj dan će biti neradan i za zaposlene u ZC Vranje.

Za vreme praznika aktivne samo dežurne službe. Foto: D.Ristić/OK Radio Za vreme praznika aktivne samo dežurne službe. Foto: D.Ristić/OK Radio

Prema odredbama Zakona o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji državni praznik - Dan primirja u Prvom svetkom ratu praznuje se 11. novembra.

Kako je, propisano da ukoliko jedan od datuma kada se praznuju državni praznici Republike Srbije padne u nedelju, ne radi se prvog narednog radnog dana.

Prema tome 12. novembar 2018. godine je neradni dan u Zdravstvenom centru Vranje
. Prvi radni dan je utorak 13. novembar 2018. godine.

Za vreme praznika, radiće samo dežurne službe u Domu zdravlja Vranje, od 7-19 časova i to: Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih, Služba za zdravstvenu zaštitu radnika,

Služba za zdravstvenu zaštitu dece školskog uzrasta, Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, Služba za kućno lečenje i negu i Stomatološka služba

Služba hitne medicinske pomoći, radiće 24 časa.

- Ostala dežurstva u Opštoj bolnici Vranje sprovode se prema rasporedu u režimu dežurstava i radiće se danonoćno, 24 časa za potrebe građana, korisnika zdravstvene zaštite - navode iz ZC Vranje.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: