Dinamo časti za PREMIJERU u Vranju: BESPLATNO na meč sa Voždovcem

Lokalne vesti - Sreda 17.04.2019 - 10:26

U okviru drugog kola plej-auta Super lige Srbije, Ekipa Dinama će meč protiv Voždovca po prvi put od početka prvenstva odigrati u Vranju.

Konačno kod kuće: Stadion Konačno kod kuće: Stadion "Jumka" spreman FOTO: FK Dinamo
Susret je zakazan za subotu, 20. april od 16 časova na stadionu „Jumka“.
 
Uprava Dinama je odlučila da za ovu istorijsku priliku nagradi svoje navijače koji su bodrili klub i pratili utakmice u Surdulici, pa će ulaznice za utakmicu sa Voždovcom biće besplatne.
 
- Svi zainteresovani su dužni da svoju kartu preuzmu u prostorijama Turističke organizacije na šetalištu
 
Naglašavamo da karte moraju biti preuzete iako su besplatne, bez karte nema ulaza – navodi se u saopštenju Dinama.
 
Kako na početku sezone Super lige u kojoj su Vranjanci debitovali stadion „Jumka“ nije ispunjavao uslove, „žuti“ su bili prinuđeni da kao domaćini igraju u komšiluku, u Surdulici.
 
Nakon proširenja tribina i sređivanja prostorija za fudbalere i službena lica, „Jumkov“ stadion je, konačno, dobio „zeleno svetlo“ komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS), te će u subotu Vranjanci zaigrati kod kuće.
 
Prema navodima uprave Dinama, renovirani stadion sada može da primi četiri hiljade ljubitelja fudbala.
 
Prema rasporedu, nakon meča sa Voždovcem, Dinamo bi trebalo da pred svojim navijačima do kraja prvenstva 5. maja odigra i susret sa Zemunom koji se, kao i „žuti“ bori za opstanak u ligi, kao i meč protiv Spartaka iz Subotice 12. maja.
 
Posle 31 odigrane utakmice u dosadašnjem toku prvenstva Dinamo se nalazi na pretposlednjem mestu tabele sa 10 bodova, koliko ima i Zemun.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: