Dinamo danas sa Kolubarom

Lokalne vesti - Nedelja 28.02.2021 - 09:44

Fudbaleri vranjskog Dinama u 16 časova, na stadionu u Lazarevcu, igraju utakmicu protiv Fudbalskog kluba Kolubara u okviru 19. kola Prve lige Srbije.

Foto: OK Radio Foto: OK Radio

Šef stručnog štaba Dinama, Dragan Antić je pred ovu utakmicu izjavio da njegove fudbalere očekuje još jedna teška utakmica jer Kolubara ima ambicije da se plasira u Super ligu i da će maksimalno motivisani ući u ovaj meč.

- I mi u Lazarevac idemo po nove bodove iako smo dosta oslabljeni jer ne možemo da računamo na Zlatkovića, Balabanovića i Ćirkovića zbog kartona, ali i na Sosu koji je povređen.

Prethodnu utakmicu smo odigrali dobro i nadamo se da ćemo takvu igru ponoviti.

Želim da nastavimo seriju bez poraza kao bi se priključili klubovima na sredini tabele gde nam je i mesto.


Ekipa je dobro pripremljena. Na golu odavno nismo imali ovako dobre golmane. Da su bili sa nama od početka bili bi negde na vrhu tabele - kaže trener Antić.

Prvotimac Dinama, Marko Keča, pohvalio je igru svojih drugova na terenu i naglasio da među fudbalerima vlada odlična atmosfera što su potvrdili i igrom na terenu, ali da još uvek imaju problem sa realizacijom za koju veruje da će iz kolo u kolo biti sve bolja i bolja.

Njegov klubski drug Davor Nedeljković, je naglasio da u Lazarevac mogu da uzmu jedan ili sva tri boda ako ponove igru koju su odigrali protiv Grafičara, uprkos tome što idu na dvoboj ekipi koja ima dosta iskusnih igrača.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: