Dinamo ostaje bez TRI IGRAČA

Lokalne vesti - Četvrtak 30.05.2019 - 11:45

Nakon završetka sezone, FK Dinamo Vranje planira nova pojačanja koja treba da nadomeste odlazak trojice igrača koji su bili bitan deo tima u superligaškom debiju kluba.

Fale golmani, štoperi, vezni i špic FOTO: G. Mitić/OK Radio Fale golmani, štoperi, vezni i špic FOTO: G. Mitić/OK Radio
Prema rečima šefa stručnog štaba Dinama Dragana Antića Recka, klub više ne može da računa na Danijela Gašića kome je istekao ugovor, golmana Nikolu Lakića koji se vraća u Bosnu i Hercegovinu i golgetera Željka Dimitrova koji ima status slobodnog igrača.
 
Antić planira da klub tokom letnje pauze osveži sa dva golmana, jednog ili dvojicu štopera, jednog veznog igrača i jednog špica.
 
- Ićićemo najviše na mlade igrače sa kojima ja najviše volim da radim jer su željni dokazivanja, hoće da se bore i izgaraju.
 
Stariji ponekad vole da pametuju i zabušavaju, ali ipak amatram da smo igrali dobar fudbal tokom sezone – kaže Recko kojeg i dalje ne napušta optimizam.
 
- Kada sam dolazio i rekao da će Dinamo da igra u Super ligi, svi su se smejali. Rekao sam i da će Dinamo biti evropski tim, i ostajem pri tome.
 
Ako se desi da ne ispadnemo iz lige, tvrdim da ćemo igrati plej-of, a ne plej-aut, jer niko u Vranju ne može sa lakoćom da uzme bodove – rekao je Antić.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: