Dinamo u poslednjem kolu sa ekipom Kabela

Lokalne vesti - Subota 20.06.2020 - 11:20

Dinamo u poslednjem kolu ove sezone Prve lige Srbije dočekuje ekipu Kabela.

Foto FK Dinamo Foto FK Dinamo

Šef stručnog štaba Dragan Antić ponovo je uz svoje igrače, nakon perioda koji je morao da pauzira zbog korona virusa.

Zahvalio se svima koji su brinuli i koji su ga zvali da mu daju podršku dok je bio u izolaciji, kao i lekarima i sestrama u Vranju i Nišu koji su, kako on kaže, „pazili na njega“ ali i predsedniku Vučiću
koji ga je zvao i ponudio mu pomoć kako bi mu olakšao oporavak:

- Sada je sve to prošlo, iza mene je i moramo sutra da idemo na pobedu.

Nisam bio tu mesec dana, izgubili smo sve utakmice koje smo igrali. Igrali smo katastrofalno, bez angažovanja i želje za pobedom.

Pojedini igrači se ponašaju neprofesionalno. Neki od njih će morati da potraže nove klubove.
Za pojedince neće biti više mesta u Dinamu.

Ne mogu se tako ponašati profesionalci, bez obzira da li sam tu ili nisam. Sramno ponašanje, pogotovo u Novom Pazaru.

Ta utakmica je po meni sumnjiva i zbog toga pojedinci treba da se zabrinu za svoje pozicije, zbog ponašanja, odnosu prema klubu i prema najvijačima. Dinamo je veliki klub, ne može se niko tako ponašati.


Dinamo igračima ne duguje ništa, svima su isplaćene sve plate. Tako da tražimo maksimalni profesionalizam.

Sutra očekujemo dobru ekipu koja je sve vreme bila u samom vrhu tabele. Ne znam da li će doći u punom sastavu. Mislim da par njihovih igrača neće igrati. Ali to ne mora ništa da znači. Zato što je i Zemun došao sa klincima, putovali pet sati pa su nas kod kuće „razvalili“.


To je bruka i sramota loše igrati pred svojom publikom i to se sutra mora promeniti. Ja se nadam sutra dobroj igri i pozivam sve navijače da dođu u što većem broju, da se zajedno oprostimo od ove sezone i da vidimo kako ćemo i šta ćemo sa novom sezonom
-  istakao je Antić.

Podmladak Vranjanaca Nikola Simić i Vukašin Ilić bili su kratki i jasni, rekavši da se ide na pobedu i pozvali su navijače da budu njihov dvanaesti igrač.

- Sutra očekujemo ekipu Kabela. Biće teška utakmica, ali ćemo se mi nadigravati sa njima i nadamo se pobedi“, rekao je Simić.

„Bez obzira što nas očekuje teška utakmica, mi ćemo dati sve od sebe da upišemo tri boda
- naglasio je Ilić.

Golmanu Benjaminu Čalakoviću je skinuta kazne, nakon žalbe Dinama.

Nakon pregledanog snimka, čelni ljudi Fudbalskog saveza su videli da nije bilo argumenata za crveni karton koji mu je dosuđen na utakmici u Pirotu.


Goranović i Tumbas neće igrati zbog kartona. Na raspolaganju, po rečima Antića, nisu Mlađan Stevanović i Nikola Jovanović.

Utakmica se igra u subotu 20. juna u 17:30h na Jumkovom stadionu.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: