Dinamo: VUČIĆ iskreno zabrinut za Reckovo zdravlje, mi igramo za ŠEFA

Lokalne vesti - Petak 29.05.2020 - 13:28

Fudbalski klub Dinamo iz Vranja otkazao je konferenciju za medije povodom nastavka prvenstvene sezone u Prvoj ligi Srbije zbog bolesti prvog čoveka kluba, Dragana Antića, Recka.

Podrška šefu: Marko Antić, Nikola Stojanović i Željko Dimitrov Podrška šefu: Marko Antić, Nikola Stojanović i Željko Dimitrov
Umesto toga, javnosti su se obratili saopštenjem u kojem se navodi da je Antić dobro i da se čeka novo testiranje i njegov povratak kući. 
 
Pred utakmicu sa ekipom Novog Pazara, obratili su se predsednik kluba Marko Antić, pomoćni trener Nikola Stojanović i fudbaler Željko Dimitrov
 
Svi fudbaleri i uprava kluba su uz Recka i utakmicu u Novom Pazaru igraju prvenstveno za njega, stoji u saopštenju kluba.
 
- Naš šef je, pored podrške kluba, imao poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je iskreno bio zabrinut za njegovo zdravlje i rekao mu je da je tu za njega za sve što mu je potrebno - ističu vranjski "žuti".
 
U dopisu se dodaje da su igrači i uprava kluba testirani na korona virus i svi su negativni.
 
Na utakmici sa Pazarcima, Dinamo ide na pobedu, bez kalkulacija.
 
- Ono što moram da naglasim je da u subotu igramo za našeg šefa stručnog štaba Recka, koji je uvek uz nas i koji će pratiti utakmicu putem interneta iz bolnice - istakao je predsednik kluba Marko Antić.
 
Sličan stav ističe i golgeter Dinama, Željko Dimitrov koji veruje da Vranjanci mogu da donesu tri boda iz Pazara.
 
- Ako postoji šansa da se vratimo u Superligu nama su neophodne četiri pobede iz preostala četiri kola
 
Šteta što šef nece biti sa nama iz zdravstvenih razloga i ovom prilikom mu želim brz oporavak u ime cele ekipe, ali to neće uticati negativno na nas. 
 
Mi smo uz njega, kao što je i on uz nas - poručio je Dimitrov.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: