Direktor Teklasa podneo ostavku?

Lokalne vesti - Utorak 14.09.2021 - 13:06

Erdžan Alinmaz, generalni direktor pogona turske fabrike Teklas u Vladičinom Hanu, u ponedeljak oko 9 časova navodno je dao otkaz.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

- Informacija još uvek nije zvanična, a radnici sa kojima smo razgovarali o razlozima za ovakvu odluku za sada samo nagađaju, uz komentare da je bio pod velikim pritiskom zbog situacije sa Geoksom  - piše Nova.

"Turska kompanije Teklas koja proizvodi delove za automobile otvoriće pogon u Vranju gde će u početku zapošljavati 250, a kasnije više od 1.000 radnika Geoksa koji je zatvorio fabriku u tom gradu", najavio je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Od tog obećanja predsednika Aleksandra Vučića i najave da će se pogon turske kompanije Teklas u Vladičinom Hanu odmah pobrinuti o sudbini 250 od 1.200 otpuštenih radnika Geoksa, prošlo je više od mesec dana.

Radnici Teklasa za portal Nova.rs
rekli su da je tokom avgusta u fabrici u Hanu posao dobilo oko 100 bivših radnika Geoksa iz Vranja.

 

OK Radio, Nova

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: