Dodeljene nagrade za Pokretače promena za 2021. godinu: Priznanje Ženskom solidarnom frontu iz Vranja

Lokalne vesti - Četvrtak 09.12.2021 - 10:09

Najbolji pokretači promena u Srbiji, motivisani građani koji istrajavaju u naporima da poboljšaju živote svojih sugrađana u oblastima kao što su zaštita životne sredine, komunalni problemi, podrška samohranim roditeljima, pomoć mamama, podrška osobama sa autizmom, korišćenje inovatinih tehnologija u odbrani aktivizma - nagrađeni su priznanjem Pokretači promena 2021.

FOTO: Dunja Dopsaj FOTO: Dunja Dopsaj

Među dobitnicima je i vranjski Ženski solidarni front.

Ovo priznanje dodeljuje Beogradska otvorena škola, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) od 2019. godine.

Nagrade su i ove godine dodeljene u četiri kategorije.


I kategorija: Saradnjom do promene, primeri dobre prakse i uspešne saradnje javnih vlasti i organizacija civilnog društva

Ženski solidarni front Vranje dobio je nagradu za Humanitarni bal organizovan kako bi se obezbedila sredstva za materijalnu podršku deci/porodicama koje su izgubile radno sposobnog člana usled posledica Covid-19.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: