Doktor Caka na čelu ORTOPEDIJE

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.05.2018 - 09:39

Doktor Slađan Marinković Caka imenovan je za načelnika Odeljenja ortopedije opšte bolnice u Vranju.

Doktor Marinković. Foto: FB SPS Doktor Marinković. Foto: FB SPS

Marinković je magistar medicinskih nauka i specijalista ortopedije sa traumatologijom.

Marinković je na čelu Odeljenja ortopedije zamenio doktora Dušana Aleksića.

Dragan Veličković, direktor Zdravstvenog centra Vranje, pojašnjava da je Marinković imenovan za načelnika ortopedije iz organizacionih razloga,  te da je iz istih Aleksić razrešen.

- Ovakve kadrovske promene imaju za cilj unapređenje sistema zdravstvene zaštite i organizacije posla na odeljenju - kaže Veličković.

Doktor Marinković je aktuelni predsednik Opštinskog odbora SPS - a u Vladičinom Hanu, a u periodu od 2004. do 2008. godine bio je i predsednik tamošnje opštine.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
dr svirko
07.05.2018. , 12:46
Ovaj neozbiljni dr sam nadimak mu govori kao da je izašao iz pesme Sneki Babić,Caki Caki Cale kupi mi sandale ,ali pazi CALE da ne budu male....ovaj neozbiljni što svirka dok mu pacijenti umiru od bolova samo još što kolce ne zavede na ortopediji...bole njega d..e za sve...ej Caki,Caki sad smo nadrljali tek....
Pržar
07.05.2018. , 17:12
E, baš će on organizaciono srediti odeljenje. Čovek koji nikad na vreme ne dolazi na posao (njemu treća smena ne počinje u 19:00, već obično oko 23:00).