DOKTOR CAKA: Ostajem u SPS - u!

Lokalne vesti - Sreda 17.10.2018 - 12:09

Nakon informacija u medijima da Slađan Marinković Caka, predsednik OO SPS u Vladičinom Hanu i načelnik Ortopedije u ZC U Vranju, oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Slađan Marinković. Foto: FB SPS Slađan Marinković. Foto: FB SPS

- Obzirom da su se u poslednjih nedelju dana pojavili brojni napisi  u medijima o tome da sam prešao u SNS a povodom mog prisustva na sastanku Saveta za zdravstvo SNS u Vranju želim da Vas obavestim o sledecem :

Ja sam predsednik Opštinskog odbora SPS - a u Vladičinom Hanu ali i lekar specijalista ortoped u Zdravstvenom centru u Vranju i načelnik istog odeljenja.

Ceo svoj život sam posvetio unapređenju zdravstva i humanom radu, tako da je moje prisustvo sastanku Saveta za zdravstvo SNS - a u Vranju bilo inspirisano pre svega profesionalnim motivima, unapređenja zdravstva,  pružanja bolje medicinske usluge našim sugrađanima kao i poboljšanju statusa i uslova rada zaposlenih u zdravstvu.

U političkom pogledu na ovaj način sam želeo da unapredim ionako dobre odnose izmedju SPS - a i SNS - a koje kreiraju naši predsednici Ivica Dačić i Aleksandar Vučić.

Napominjem da sam kao profesionalac uvek na raspolaganju zajedničkoj politici SPS i SNS u cilju razvoja naseg društva i države u celini.

Dakle, demantujem napise u pojedinim medijima o mom prelasku iz SPS u SNS koji su krajnje zlonamerni i usmereni na urušavanje
odnosa međusobnog poverenja između naše dve državotvorne partije koje u ovim teškim vremenima vrlo uspešno vode našu državu
  - navodi Marinković.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
miki
17.10.2018. , 21:14
"Humanitarac" kakvog svet još video nije, "blago" nama sa ovakvim ljudima među nama !
sandale na cale u sps
18.10.2018. , 00:48
Caki,Caki,Cale ,kupi gi sandale ,samo pazi Cale da ne su gi male.. dr.veseljko ,još fali samo da zavede jedno kolce na ortopediju ....pošto gi je svi opravija,će opravi i sps....
doktorvr
05.11.2018. , 02:10
Bolje da si ostaja u Han da lecic telci i goveda nego sto si dosja u Vranje da unistavas sdravlje ljudima