Doktor Nikola iz Vranja među najboljima u zemlji

Lokalne vesti - Sreda 07.07.2021 - 11:44

Ceremoniji uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji uz prisustvo predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, ove godine organizovana je krajem juna, po peti put u našoj zemlji u Palati Srbija, a među najboljima je i Vranjanac, doktor Nikola Trajković koji je tog dana takođe dobio ugovor o zaposlenju.

FOTO: ZC Vranje FOTO: ZC Vranje
- Za mene je veliko zadovoljstvo što pripadam ovim ljudima. Podržavam kampanju države i program zapošljavanja najboljih diplomaca u našoj zemlji. 
 
Ona je značajna za nas mlade ljude, omogućuje nam zapošljavanje, nastavak usavršavanja i karijere - rekao je Nikola Trajković koordinator Zdravstvenog centra Vranje za masovnu imunizaciju stanovništva.
 
Kako je dodao, ovo je prilika koju dobijate jednom u životu.
 
- Dobitak posla, specijalizacije, mogućnost za doktorske studije. Ovaj ugovor o radu je poklon za rad i trud tokom studiranja. 
 
Kolege i ja smo se nadali tome da dobijemo posao i specijalizaciju u našoj zemlji, jer želimo da ostanemo u Srbiji i pomažemo svom narodu. Ovo je za mene velika stvar - istakao je Trajković.
 
Važno mu je, kaže, što mu određuje budućnost, ostanak u zemlji i veliki podstrek da uči, da radi i da svoj doprinos društvu i pomogne svojoj zemlji.
 
- Zato sam i odabrao medicinu, da pomažem i lečim ljude, da produžim ljudski vek. Spreman sam, želim da dam sve od sebe - dodaje Trajković.
 
Mladi doktor Nikola je danas prvi dan na poslovima koordinatora za vakcinaciju.
 
- Hteo sam zaposlenje u Kovid sistemu. To je veliki izazov za mene, i za sve u svetu. 
 
Sve je nepredvidivo u vezi sa kovidom. Za mene je ovo više od izazova, to je realizacija mojih životnih stremljenja
 
Želim se izborimo sa najvećim izazovom po ljudsko zdravlje i život koji nam današnjica donosi a da se u isto vreme pripremimo za sve ono što možemo da očekujemo i u budućnosti - kaže Trajković, koji svoju budućnost vidi u urologiji.
 
- Zdravstveni centar Vranje bogatiji je za još jednog od najboljih među nama lekarima. 
 
Država ispunjava obećanja, misli na svoju budućnost  i budućnost mladih ljudi.
 
Nikola se opredelio da svoje usavršavanje nastavi u oblasti urologije u svom rodnom Vranju i Zdravstvenom centru Vranje - izjavila je direktorka Zdravstvenog centra Vranje dr Ljiljana Antić.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: