Donacija CMTDO i za Bujanovačku Banju

Lokalne vesti - Sreda 22.07.2020 - 10:41

Centar za medijsku trensparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, uključio se u opremanje nove Kovid bolnice u Bujanovačkoj Banji.

Foto: CMTDO Foto: CMTDO

Centar će Gradskom štabu za vanredne situacije u Vranju, donirati 4 oksimetra, 5 galijum toplomera, 500 epidemioloških maski, 20 kiseoničnih maski, 1000 rukavica, 24 litara medicinskog alkohola i nešto tečnog sapuna.
 
Gradski štaba za vanredne situacije će ustupiti donaciju Bujanovačkoj banji jer je toj kovid Bolnici neophodna pomoć da bi počela da prima prve pacijente.

Ova oprema je kupljena sredstvima građana koji su uplaćivali novac u velikoj akciji koja je pokrenuta za opremanje bolnica u Kovid sistemu u Vranju.


Zbog potreba za zbrinjavanjem pacijenata na jugu Srbije, u međuvremenu je otvorena još jedna Kovid bolnica i zato je deo donacija preusmeren na ovu adresu.

Ne treba izostaviti podatak, da je među donatorima u akciji CMTDO bilo i građana Bujanovca i Preševa.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: