Doneta odluka o IMENOVANJU DIREKTORA lokalnih javnih preduzeća

Lokalne vesti - Petak 15.01.2021 - 12:18

U petak je održana 20.sednica Gradskog veća u novom sazivu.

Doneta i odluka o usklađivanju poslovanja javnih oreduzeća sa zakonom FOTO: vranje.org.rs Doneta i odluka o usklađivanju poslovanja javnih oreduzeća sa zakonom FOTO: vranje.org.rs
Na sednici Veća usvojeni su Nacrti Odluka o usklađivanju poslovanja sa Zakonom o javnim preduzećima JP “Vodovod”, JKP “Komrad”, JP “Novi dom”, JKP “Parking servis”, JP “Uprava Banje”, kao i Nacrt Odluke o načinu i postupku imenovanja direktora javnih preduzeća i javnih komunalnih preduzeća, čiji je osnivač Grad Vranje. 
 
Usvojeni su, takođe, i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za finansiranje projekata iz budžeta grada Vranja u oblasti kulture u 2020. godini i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za dodelu sredstava za finansiranje projekata iz budžeta grada Vranja u oblasti kulture u 2021. godini
 
Usvojen je i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za sufinansiranje projekata iz budžeta grada Vranja u oblasti javnog informisanja u 2020. godini.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: