"Dosta je više Snežaninih gluposti"

Lokalne vesti - Sreda 24.07.2013 - 11:57

Generalni direktor „Jumka“ iz Vranja Zoran Stošić ocenio je najavu stupanja u štrajk u toj firmi nezakonitom.

Stošić Stošić

On je rekao da bilo kakva obustava rada može imati katastrofalne posledice po firmu koja je u restrukturiranju.

– Ja stvarno više ne znam dokle će se pojedinci mešati u rad uprave kompanije i dokle će na razne načine pokušavati da pobune ostale zaposlene zarad ličnih interesa.

Napominjem da je najavljeni štrajk protivzakonit, jer za organizovanje istog postoje pravila i obaveze koje moraju da se poštuju – kaže Stošić i dodaje da se povoljna klima u bilo kojoj firmi može stvoriti isključivo radom.

– Predsednica ASNS u „Jumku“ Snežana Veličković uporno izlazi u javnost iznoseći svoje lične stavove, tvrdeći da su to stavovi radnika fabrike.

To nije tačno i sve što bude pričala moraće da dokazuje na sudu.

Smatram da ona nije sama u ovoj priči, već da neko stoji iza njenih poteza koji mogu totalno da upropaste kompaniju.

Zamislite kada neko od potencijalnih investitora dođe i vidi radnike ispred zgrade sa transparentima i pištaljkama. Mislim da je dosta više instruiranih gluposti – kaže Stošić.

On podseća da ga je na mesto direktora kompanije postavila država i da ga ona jedino i može smeniti.

– Ne može tamo neka Snežana da smenjuje i postavlja direktore i tu nema razgovora. Ukoliko ne valjam, tu je država da reaguje koja me  je i imenovala.

Na žalost zakoni su takvi da joj niko ništa ne može i da ona kao predvodnik sindikata može da radi stvari koje radi na ovako bezobrazan način – priča direktor Stošić.

Kako se saznaje, on je podneo tužbu protiv Veličkovićeve za klevetu i to zbog teksta na OK Radiju u kome ga  je ona optužila da je „ukrao šleper pamuka“ i da je „opljačkao vranjski „Jumko“ zajedno sa svojim najbližim saradnicima“.

Kao odštetu za te reči od Veličkovićeve traži 200.000 dinara, ukoliko svoje tvrdnje ne dokaže na sudu.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: