DS: Najprljavija kampanja u istoriji

Lokalne vesti - Utorak 25.02.2014 - 10:57

Demokrate u Vranju tvrde da je kampanja za predstojeće parlamentarne izbore najprljavija do sada, jer kako kažu, „pojedine stranke čine sve kako bi DS provukle kroz blato“.

Stefanović Stefanović

Predsednik Okružnog odbora DS u Vranju i kandidat za narodnog poslanika Goran Stefanović priča da je skoro nemoguće sprovoditi kampanju kada je račun stranke blokiran.

– Radimo kampanju pod nenormalnim uslovima. Blokiran nam je račun stranke, a medijski prostor u potpunosti sužen.

Dobijamo minimalno vreme da prezentujemo svoj program, a o štampanim medijima neću ni da pričam, jer su pod uticajem vlasti i režima.

Konstantno nas provlače kroz žutu štampu, pišući neistine o nama.

Verujem da su mnogi pratili izložbu naslova u Kuriru o DS-u, nakon čega je firma ugašena, pa otvoren novi Kurir, kako bi se izbegla sudska izvršenja – kaže Stefanović.

On dodaje da je situacija na lokalu slična, ali da se lokalni mediji trude da objektivno izveštavaju o svim političkim opcijama.

– Kada je reč o lokalnim medijima u ovoj kampanji, situacija na lokalu je nešto bolja, za razliku od nacionalniih. Za sada mogu da kažem da svi rade objektivno.

Mi svakako u Vranju, ali i u svim gradovima u Srbiji odećamo posledice zbog blokade računa Demokratske stranke.

Sve to na žalost dešava se u periodu kada su nam sredstva najpotrebnija, ali dobro. Izdržali smo sve i svašta, izdržaćemo i ovo – kaže na kraju Stefanović.  

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: