DUGOPRUGAŠKI KREM Srbije na trećem VRANJSKOM POLUMARATONU

Lokalne vesti - Sreda 26.06.2019 - 11:01

U nedelju, 30. juna, u Vranju će biti održan treći po redu Vranjski polumaraton na kojem se očekuje neki od naših najboljih dugoprugaša.

Olivera Jevtić, promoter prošlogodišnje trke u Vranju FOTO: D. Ristić/OK Radio Olivera Jevtić, promoter prošlogodišnje trke u Vranju FOTO: D. Ristić/OK Radio
Na polumaratonskoj trci se očekuje oko 300 takmičara, među kojima će biti neki od trenutno najjačih srpskih dugoprugaša.
 
Na trećem Vranjskom polumaratonu će, između ostalih, u u ženskoj konkurenciji trčati Olivera Jevtić i Teodora Simović dok u muškoj konkurenciji možemo videti Kristijana Stošića, Milana Rankovića, Miloša Dajevića i druge. 
 
Od stranih učesnika se očekuje veliki broj trkača iz Makedonije a biće i takmičara iz Kenije, Crne Gore i Danske.
 
Kako kažu organizatori, start trke je u 18 časova na gradskom šetalištu kod Robne kuće.
 
Zajedno sa polumaratoncima trku će početi i učesnici trke zadovoljstva koja će ovog puta biti u kraćem formatu tako da će trkači trke zadovoljstva trčati do kružnog toka kod Vodovoda i onda se vratiti istim putem na cilj.
 
Pre početka ove manifestacije u 17.30h biće organizovana dečija trka gde će naši najmlađi učesnici trčati od starta trke do trga Staniše Stošića.
 
Za trku zadovoljstva i dečiju trku nisu potrebne prijave za učešće već je potrebno samo se pojaviti na startu trke.
 
Za vreme trajanja Vranjskog polumaratona, saobraćaj u periodu će biti biti obustavljen od 18  do 21 čas
 
- Pozivaju se građani i vozači da budu tolerantni prema gostima i učesnicima trke. 
 
Saobraćajna policija će, kada bude u mogućnosti, naizmenično propuštati vozače kada nema trkača na stazi – navode organizatori.
 
Trasa : Šetalište od Robne kućeIve Lole Ribara - PartizanskaSime PogačarevićaKolubarskaProleterskih brigada do ugla Francuske ulice pa nazad ulicom Proleterskih brigada Trg Bratstva i jedinstva - Bulevar AvnojaRadnička prema Motelu do ispred mosta pa nazad Radničkom – kod semafora skretanje desno do ulice Omladinskih brigada gde se u nju ulazi 50 metara i nazad istim putem do Radničke - Pariske komune- NemanjinaMakedonska - Karađorđeva.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: