Dva meseca nakon otvaranja: NAPRSLINE na auto putu, sanira IZVOĐAČ RADOVA

Lokalne vesti - Utorak 23.07.2019 - 13:44

Vranje - Na deonici autoputa kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 26,3km, između Caričine Doline i tunela Manajle došlo je do pojave manjih naprslina.

Autoput je još u garantnom periodu FOTO: Koridori Srbije Autoput je još u garantnom periodu FOTO: Koridori Srbije
Naprsline su četiri centimetra debljine, javile su se na površinskom sloju asfalta i to na mestu gde je vršeno tehnološko prekidanje asfaltiranja u toku izgradnje, kažu iz Koridora Srbije.
 
- Radove na ovom delu deonice izvodio je „Integral Inženjering“, a okvirna cena sanacije je oko 450.000 dinara, koju će platiti izvođač jer je autoput u garantnom periodu, a i reč je o uobičajenom otklanjanju uočenih nedostataka. 
 
Na navedenom potezu, saobraćaj će u naredna dva dana biti privremeno preusmeren u preticajnu traku - navode iz ovog javnog preduzeća..
 
Stručni Nadzor i Investitor Koridori Srbije nastaviće da pomno prate pojavu nedostataka u toku garantnog perioda i izdavati hitne instrukcije Izvođačima za njihovo otklanjanje. 
 
Naglašavamo da nije došlo do većih problema i da je autoput potpuno bezbedan za saobraćaj, dodaju iz Koridora Srbije
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: