Dve TEŠKE SAOBRAĆAJKE sa mopedima BEZ TABLICA

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.06.2019 - 11:53

Dva lica teško su povređena tokom proteklog vikenda u dve saobraćajne nezgode u kojima su učestvovali mopedi bez registarskih tablica, saopštila je Policijska uprava Vranje.

Dva lica teško povređena u nezgodama FOTO: Free Images/ilustracija Dva lica teško povređena u nezgodama FOTO: Free Images/ilustracija
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u selu Miratovac u subotu, 8. juna, teško je povređen putnik koji se vozio na mopedu bez registarskih tablica.
 
Mopedom „peugeot“ je upravljao maloletni vozač (17) iz okoline Preševa, kada je nešto pre 16 časova, na lokalnom putu Cakanovac – Miratovac, prešao u levu kolovoznu traku.
 
Tom prilikom, udario je u prednji deo „mercedesa“ vranjskih tablica kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnjak, takođe iz okoline Preševa.
 
Maloletnik je zadobio lakše povrede, a njemu i teško povređenom medicinska pomoć je pružena najpre u DZ Preševo, a kasnije i u ZC Vranje.
 
Uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije, po ovlašćenju zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju.
 
Druga saobraćajna nezgoda dogodila se prethodne večeri, oko 23 časa, na lokalnom putu Kupinince – Rataje, u ataru sela Rataje.
 
Vozač (26) mopeda „gilera runner“ iz okolie Vranja, izgubio je kontrolu nad vozilom i pao na zemlju, zadobivši pritom teške telesne povrede.
 
I o ovoj saobraćajnoj nezgodi je sačinjen uviđaj, po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: