Edukacija o pravljenju karijere

Lokalne vesti - Petak 12.10.2012 - 12:42

Udruženje “Modus” iz Vranja počelo edukaciju mladih za izgradnju karijere.

Sa jedne radionice Sa jedne radionice
Reč je o projektu “ Učini veliki korak za sebe, još veći za karijeru”. 
 
Planom je predviđeno organizovanje niza edukativnih radionica iz oblasti karijernog informisanja kojima će se pomoći mladim ljudima da dođu do potrebnih informacija, znanja i veština značajnih za izgradnju karijere. 
 
Prema rečima trenera Jelene Marinković, radionice će pomoći i školarcima, ali ionima koji traže posao. 
 
- Svaka od ovih radionica pomoći će mladima u odabiru fakulteta, ali i onima koji nakon svršenog školovanja traže posao. 
 
Mlade ćemo učiti kako da sastave biografiju, motivaciono i propratno pismo i kako da se ponašaju prilikom poslovnog intervjua – kaže Marinkovićeva. 
 
Ona ističe da prva radionica nosiv naziv “Upoznaj sebe”, druga “Upoznaj mogućnosti okruženja”, zatim “Upoznaj stvarni svet zanimanja” i poslednja, četvrta “Donesi odluku”.
 
Inače, projekat  finansiraju Ministarstvo omladine i sporta i Resursni centar za razvoj “Alfa”, a radionice se održavaju vikendom u prostorijama Američkog kutka. 
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: