Edukacija za žene obolele od karcinoma

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.06.2021 - 10:46

Pod sloganom „Karavan i povezivanje”, u sredu 16. juna, u velikoj sali Skupštine grada Vranja biće održano predavanje na temu “Odgovor na COVID 19 epidemiju kod pacijentkinja obolelih od karcinoma dojke”.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Predviđeno je da se učesnicima skupa obrate dr Svetlana Stojanović, direktorka Zavoda za javno zdravlje u Vranju, dr sci med Jasmina Nedović iz Kliničkog centra u Kragujevcu, prof. dr Svetlana Popović Petrović sa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu i dipl. ing Vesna Bondžić iz Ženskog centra Milica.

Ova aktivnost realizuje se u okviru ,,Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije" Ministarstva zdravlja, a biće sprovedena u saradnji sa Udruženjem “Ženski centar Milica”, i uz podršku Grada Vranja, zdravstvenih ustanova i Udruženja pacijenata obolelih od raka u Vranju.

Predavanje počinje u 13 sati.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: