Eksplozija uništila kuću u centru Vranja

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.10.2012 - 23:19

U Južnomoravskoj ulici u Vranju u ponedeljak rano ujutru nepoznati počinioci eksplozivnom napravom nepoznatog porekla digli su u vazdug porodičnu kuću na broju 32.

Ilustracija Ilustracija
Policija je zatvorila mesto događaja i ne dozvoljava pravljenje fotografija, jer je uviđaj u toku. 
 
Prema saznanjima OK Radija, kuća je vlasništvo Velimira Vukoslavovića, koji je u Vranju poznat kao raniji suvlasnik kafana "Gradska meana" i "Dvor". 
 
Kuća je u eksploziji, koja začudo nije uznemirila komšiluk, skoro potpuno uništena. Zida prema ulici više nema, kao ni zidova prema dvorištu. 
 
Prema prvim saznanjima, u kući niko nije živeo, pa nema povređenih. 
 
Policija na licu mesta kaže da je prilikom rušenja objekta upotrebljen nepoznati eksplozivni koktel, a da su se nepoznati počinioci onda povukli u nepoznatom pravcu. 
 
Istraga, koja je izazvala veliko interesovanje građana, još uvek je u toku, a u ovom času, u ponedeljak nešto posle 10 časova, čeka se dolazak specijalne ekipe forezničara iz Niša.
 
O motivima podmetanja eksplozivne naprave za sada se samo nagađa. 
 

Uskoro više detalja potražite na sajtu OK Radija.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: