El Mudinjo ponovo među Vranjancima

Lokalne vesti - Sreda 04.06.2014 - 12:24

Urnebesna komedija „Roki 5 - El Mudinjo“ Dragana Bože Marjanovića nakon premijere a zbog velikog interesovanja publike ponovo će biti izvedena u Vranju u četvrtak 5. juna u Domu vojske.

Marjanović Marjanović

Marjanović kaže da je predstava „Roki 5 - El Mudinjo“  nastavak sage o Rokiju ujedno njegova 11. monodrama po redu.

-  Branislav Marković, pisac scenarija i ja kao glumac smo se potrudili da napravimo još jednu urnebesnu komediju. Premijera u Vranju je jako dobro prošla pa očekujem da Vranjanci dođu da se družimo kao što smo se družili svih ovih godina.

Znaju oni sami šta mogu da očekuju. Biće puno smeha, dobre zabave i međusobne interakcije – kaže Marjanović.

Marjanović je jedan od retkih srpskih glumaca sa tolikim brojem monodrama.

- Prvu monodramu odigrao sam 1996. godine i već sam se nekako navikao na ovaj žanr i mislim da ću i u budućnosti da ostanem u tome.

Ne znam do koje ću brojke stići, ali je svakako to žanr koji me jako privlači jako se dobro osećam što se kaže kao „riba u vodi“.

Nekako su i ljudi navikli da s vremena na vreme izađem sa novom predstavom pa mi se čini da na neki način imam i tu obavezu prema publici koja se kod izvođenja oseti kao deo komada – kaže Marjanović.  

Priznaje da se najradije vraća Vranju odakle je i potekao i tu kako kaže  ima i pravu publiku

Tri puta po dve ulaznice Marjanović je odlučio da podeli posetiocima portala OK Radija.

Dobitnici će ulaznice moći da podignu pred samu predstavu  u Domu vojske, te stoga pozivamo zainteresovane da se jave redakciji OK Radija na telefon 400 - 633

Početak predstave je u 20 časova.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: