Evropska nedelja mobilnosti: Gradski funkcioneri dolaze PEŠICE NA POSAO

Lokalne vesti - Četvrtak 19.09.2019 - 12:22

Grad Vranje će se i ove godine uključiti u akciju “Dan bez automobila” koja se u petak 20. septembra održava kao deo Evropske nedelje mobilnosti.

Gradonačelnik sa saradnicima će pešice doći na posao FOTO: S. Tasić/OK Radio Gradonačelnik sa saradnicima će pešice doći na posao FOTO: S. Tasić/OK Radio
Evropska nedelja mobilnosti svake godine se održava u periodu od 16. do 22. septembra, a ove godine uključeno je preko 2.900 gradova i opština iz 49 država, koji na taj način iskazuju svoju solidarnost sa principima održive urbane mobilnosti
 
Tim povodom Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) uputila je poziv svojim članicama da se uključe u akciju „Dan bez automobila", koji će biti održan sutra.
 
Pozivu se odazvao i Grad Vranje, tako da će sutra gradonačlenik Vranja Slobodan Milenković sa saradnicima pešice doći na posao. 
 
Tema ovogodišnje kampanje je bezbedno pešačenje i bickliranje, a slogan ovogodišnje kampanje je "Pešačite sa nama!"
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: