FILIPOVIĆ: MLADI imaju PODRŠKU lokalne samouprave

Lokalne vesti - Četvrtak 12.09.2019 - 11:50

Mladi u Vranju imaju podršku lokalnog rukovodstva grada, što se ogleda kroz finansijsku i svaku drugu logističku podršku, ocenio je Stefan Filipović, koordinator Kancelarije za mlade u Vranju.

Sa konferencije za novinare u prostorijama SNS. Foto: S.Tasić/OK Radio Sa konferencije za novinare u prostorijama SNS. Foto: S.Tasić/OK Radio

Kancelarija za mlade je u toku predhodnog perioda realizovala brojne projekte među kojima su: „Unapređenje mehanizama informisanja mladih u Vranju“, „Roma art i ruthm”, „Mladi su zakon“, filmski festival „Most“ kao i projekat „Coca-cola“ podrška mladima.Takođe, rekonstruisana je i adaptirana sala OKCE.

- Kancelarija za mlade kao deo Gradske uprave odgovorna je za sprovođenje lokalne omladinske politike.

Pruža tehničku
, meterijalnu i finasijsku podršku omladinskim organizacijama i inicijativama mladih
- rekao je Filipović.

Kancelarija za mlade je pripremila projekat „Adaptiranje i opremanje funkcionalnog Omladinskog kluba“ sa kojim će konkurisati kod Ministarstva omladine i sporta.

Reč je o Konkursu podrške jedinice lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike. Ukupna vrednost projekta je 2,3 miliona dinara.

- Omladinski klub je mladima u Vranju potreban, jer svi ostali gradovi koji imaju formirane Kancelarije imaju i svoje Omladinske klubove -  ukazao je Filipović.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vranje
13.09.2019. , 01:10
Kakva teleca glava.Gde su pozoriste bioskop,i druga zanimacija za Sve Vranjance posebno za omladinu.Zapitajte se zasto sve vise mladih iz Vranja odlaze!Ostali su osnovci,srednjoskolci i vi sns botovi.Svako od vas koji je u kancelariju za mlade zna bar po 3 mladih koji su napustili grad bez da se njihova imena Ponavljaju.Sportski Pozdrav.