FK Radnik: Tu smo za SVE ŠTO TREBA, sada igramo za GRAĐANE

Lokalne vesti - Četvrtak 19.03.2020 - 11:32

FK Radnik iz Surdulice je, nakon proglašenog vanrednog stanja, svojim sugrađanima ponudio svesrdnu pomoć i podršku.

Neophodno  odgovorno i samodisciplinovano ponašanje FOTO: FK Radnik Neophodno odgovorno i samodisciplinovano ponašanje FOTO: FK Radnik
U ime FK Radnik Surdulica, predsednik kluba Stanislav Tončev je uputio apel svim igračima, kao i članovima stručnog štaba, vernim navijačima i prijateljima kluba, da se ponašaju u svemu u skladu sa propisanim merama nadležnih organa.
 
- Pozivam vas da se u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji, ponašate odgovorno i samodisciplinovano, da iskažete puno razumevanje za postojeće okolnosti u kojima se našlo i naše društvo, kao i bezmalo celo čovečanstvo, kao i na jedinstvo u ponašanju i delovanju u skladu sa merama i uputstvima nadležnih organa i tela Republike Srbije. 
 
To se pre svega odnosi na mere samoizolacije, ali i da se ukoliko dođe do eventualnog pogoršanja zdravstvenog stanja, obratite najbližoj zdravstvenoj ustanovi.
 
Samo takvim disiplinovanim odnosom prema sebi i svom zdravlju, ali i prema članovima svoje porodice, prijateljima, komšijama, kolegama i svim drugim građanima koje srećemo makar samo u prolazu, možemo doprineti suzbijanju širenja virusa COVID-19 - ukazao je Tončev.
 
On je dodao i da je FK Radnik uz sve građane, te da im se svako može obratiti za bilo koju vrstu pomoći u ovoj, nimalo naivnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji.
 
FK Radnik se u ovim momentima upravo sa tim ciljem stavlja na raspologanje svim građanima, pogotovu najrizičnijoj starosnoj grupi za svaku vrstu pomoći, kao što su dostava namirnica, dostupnih lekova i sredstva za higijenu.
 
U tu svrhu otvorena je telefonska linija Press službe FK Radnik za sve evenualne informacije i obaveštenja.
 
Broj telefona je 064/662-10-20, a pozive možete upućivati u vremenu od 09h do 12h svakog dana tokom trajanja vanrednog stanja, stoji u saopštenju koje potpisuje prvi čovek kluba, Stanislav Tončev.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: