Fond Tijana Jurić u Vranju: O PEDOFILIJI, TRGOVINI LJUDIMA i drugim opasnostima za decu na internetu

Lokalne vesti - Četvrtak 12.12.2019 - 00:07

U Vranju će u petak, 13. decembra, biti održani predavanje i tribina u organizaciji Fondacije "Tijana Jurić” , na kojoj će govoriti Igor Jurić, osnivač fondacije.

Edukacija za učenike i odrasle FOTO: Promo Edukacija za učenike i odrasle FOTO: Promo
U OŠ "Vuk Karadžić” od 13 sati planirana je edukacija za učenike 7. i 8. razreda, "Tijana klik” na temu bezbedne upotrebe interneta. 
 
Od 18 sati u sali Doma vojske biće održana tribina "Ukradena bezbednost” na temu pedofilije, trgovine ljudima i drugih opasnosti koje prete deci na internetu. 
 
Ovo predavanje namenjeno je odraslima,  pre svega roditeljima, prosvetnim, socijalnim radnicima, kao i drugim stručnjacima koji brinu o bezbednosti dece.

 

Ovaj tekst proizveden je uz pomoć i podršku grada Vranja u okviru projekta "Živimo zajedno a ne jedni pored drugih". Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu isključiva su odgovornost OK Radija i ne izražavaju stavove i mišljenja grada Vranja.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: