FONTANA u centru ponovo ZAPENILA

Lokalne vesti - Sreda 18.07.2018 - 10:51

Fontana na platou ispred zgrade Pošte u centru Vranja osvanula je u sredu ujutro potpuno prekrivena penom.

Grad se budi, fontana se peni FOTO: S. AntićOK Radio Grad se budi, fontana se peni FOTO: S. AntićOK Radio
Ovo nije prvi ovakav slučaj jer se i ranijih godina događalo da fontana u jutarnjim časovima osvane puna pene.
 
Naša redakcija je pokušala da ustanovi o čemu se radi, pa smo kontaktirali nadležne u vranjskom „Vodovodu“.
 
Ranijih godina je za održavanje fontane bila zadužena služba u Direkciji za izgradnji, čiji su radnici nakon gašenja ovog javnog preduzeća, pripali službi za održavanje puteva u „Vodovodu“.
 
Kako smo obavešteni, svi radnici ove službe su tokom dana bili na terenu, tako da nismo mogli da saznamo nešto više o ovom incidentu.
 
Prema informacijama koje smo dobili nakon prethodnog slučaja „zapenjene fontane“, pre nešto manje od dve godine, čak nekoliko puta godišnje se desi da se ubaci neko penušavo sredstvo, nakon čega se radi ispiranje fontane.
 
- Obično vodu svakog petka promenimo za 15 minuta, a kada se ubaci ovako nešto, onda ispiranje traje duže, preko dva sata.
 
Ubacivanje šampona i tečnosti za pranje sudova nije štetno za fontanu, ni za pumpe, ni za mlazeve, i obično u toku godine tako nešto se desi četiri do pet puta – rekao je našoj redakciji jedan od radnika zadužen za održavanje.
 
Njegov tadašnji utisak je bio da tako nešto rade deca u dokolici i igri, ali da  nije bilo štetnih posledica po fontanu. 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: