Forma Ideale otvara salon u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 03.06.2020 - 10:00

U četvrtak 4. juna, u Vranju će biti otvoren salon renomiranog srpskog proizvođača nameštaja, kompanije Forma Ideale.

Salon se prostire na preko 500 m2 Salon se prostire na preko 500 m2
Salon će biti svečano biti otvoren u novom izložbenom – prodajnom prostoru Forma Ideale koji se prostire na preko 500 m2.
 
Kako najavljuju iz kompanije, posetioce očekuju akcijski popusti i sniženje od 20% na kompletan asortiman. 
 
U novom salonu Forma Ideale ekskluzivno je predstavljen kompletan asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja Forme Ideale, kao i asortiman iz partnerskog programa.
 
Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu
 
Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva i mogućnosti tržišta
 
Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa preko 1.700 zaposlenih
 
Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene opravdavaju izgrađeni prepoznatljivi imidž kompanije već 25 godina.
 
Proizvodnja Forma Ideale se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa
 
Proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2, a poslovanje se realizuje uz podršku gotovo 1.700 zaposlenih.
 
Godišnji kapacitet proizvodnje iznosi 2.500.000 komada pločastog nameštaja, a izvoz se realizuje na četiri kontinenta u preko 50 zemalja.
 
Maloprodajna mreža salona Forma Ideale je najveća u Srbiji, prostire se u više od 30 gradova i broji 38 salona
 
Kompanija u 2020. godini obeležava 25 godina veoma uspešnog poslovanja i konstantnog razvoja – 25 godina deo vašeg doma – Forma Ideale!
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vesna- Surdulica
03.06.2020. , 18:42
Gde se to otvara na kojoj lokaciji
Vesna- Surdulica
03.06.2020. , 18:43
Gde se to otvara na kojoj lokaciji
Cvele
03.06.2020. , 20:42
Gde,u kojoj ulici u koliko sati se otvara ovaj salon?Mi koji nismo iz Vranja,moracemo da se raspitujemo kod prolaznika?Ocito da niste dooro nucili posao za koji primate platu,za ovakve manjkavosti u ozbiljnim firmama se dobija "otpremnina".