Formira se komisija za izdavanje TAKSI DOZVOLA

Lokalne vesti - Subota 09.02.2019 - 13:23

Članovi Gradskog veća će u ponedeljak, na svojoj 155. sednici, razmatrati Predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za izdavanje odobrenja za obavljanje taksi prevoza i limo servisa na teritoriji grada Vranja.

Mnogo posla za gradske većnike FOTO: OK Radio Mnogo posla za gradske većnike FOTO: OK Radio
Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Nacrt Odluke o izradi Plana detaljne regulacije privredno radne zone Bunuševac, Pravilnik o organizaciji poslova i sistematizaciji radnih mesta u JP “Urbanizam i izgradnja grada Vranja" i Nacrt Odluke o lokalnom ombudsmanu Grada Vranja.
 
Biće reči i o Nacrtu Odluke o javnim raspravama, Nacrtu Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine za 2019. godinu, sa Finansijskim planom i Nacrtu Odluke o izmenama Odluke o javnim priznanjima Grada Vranja.
 
Na dnevnom redu je i Predlog Pravilnika o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za ostvarivanje prava na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju u 2019. godini, Predlog Odluke o utvrđivanju vrste materijalne podrške porodici za novoređenu decu u 2019. godini, kao i Predlog Rešenja o izmeni Rešenja o formiranju Komisije za dodelu novčane pomoći deci i omladini sa teritorije grada Vranja, oboleloj od maligniteta i drugih teških bolesti
 
Biće razmatran i Tekst javnog poziva za sufinansiranje projekata iz budžeta Grada Vranja za proizvodnju medijskih sadržaja namenjenih televiziji i Tekst javnog poziva za sufinansiranje projekata iz budžeta Grada Vranja za proizvodnju medijskih sadržaja za radio, internet i štampane medije i novinske agencije u 2019. godini, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za dodelu sredstava za finansiranje projekata iz oblasti kulture na teritoriji grada Vranja za 2019. godinu. 
 
Većnici će se izjasniti i o Predlogu Pravilnika o načinu i kriterijumima za ostvarivanje prava na dodelu sredstava za finansiranje/sufinansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede u cilju zaštite poljoprivrednih resursa od elementarnih nepogoda na teritoriji grada Vranja, i Tekst javnog poziva za dodelu budžetskih sredstava za finansiranje i sufinansiranje tih programa iz budžeta grada Vranja za 2019. godinu, kao i Predlog Odluke za finansiranje/sufinansiranje projekata/programa udruženjima iz oblasti društvenog i humanitarnog rada u 2019. godini.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: