Formiranje LAF-a: Obavljeni razgovori sa kandidatima

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.12.2019 - 09:48

Komisija za izbor članova tela za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana Grada Vranja, obavila je individualne razgovore sa kandidatima za članstvo u Lokalnom antikorupcijskom forumu, LAF-u.

Za LAF se prijavilo 17 kandidata FOTO: vranje.org.rs Za LAF se prijavilo 17 kandidata FOTO: vranje.org.rs
- Svrha ovih razgovora bila je utvrđivanje i ocenjivanje znanja kandidata o antikorupcijskim dokumentima i propisima, poznavanju dokumenata i propisa koji uređuju sistem lokalne samouprave, kao i informisanosti o stanju u oblasti borbe protiv korupcije na lokalnom nivou. 
 
Takođe, na ovaj način želeli smo da utvrdimo i ličnu motivisanost kandidata za članstvo u LAF-u, predloge za unapređenje prevencije korupcije na lokalnom nivou, viđenje mesta, uloge i aktivnosti LAF-a, kao i njihovo iskustvo u aktivnostima koje su povezane sa oblašću sprečavanja korupcije - naglasio je predsednik Komisije za izbor članova tela za praćenje primene LAP-a, Nenad Antić
 
Nakon većanja i glasanja Komisije pet najbolje ocenjenih kandidata postaće članovi ovog tela.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: