FSS: Partizan mora u Surdulicu!

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.05.2018 - 19:56

Vranje - Fudbalski savez Srbije (FSS) odbio je predlog FK Partizan da se promeni mesto održavanja utakmice finala Kupa Srbije, saopštila je srpska kuća fudbala.

Gradski stadion u Surdulici skockan za finale FOTO: D. Milošević/OK Radio Gradski stadion u Surdulici skockan za finale FOTO: D. Milošević/OK Radio
Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS razmatran je predlog FK Partizan za promenu domaćinstva, predlog FK Mladost iz Lučana da domaćinstvo ostane u Surdulici kao i molba FK Radnik da Surdulica ostane organizator finala Kupa. 
 
Potvrđeno je da će se poslednja utakmica Kupa Srbije za sezonu 2017/18. odigrati u Surdulici 23. maja. 
 
Svoj stav crno-beli su obrazložili činjenicom da stadion u Surdulici ima kapacitet od svega 3.312 sedećih mesta dok je interesovanje za prisustvo finalu znatno veće.
 
Takođe, navedeno je da Partizan trenutno ima tri frakcije navijača, zbog čega su zaključili da je nerealno da se meč organizuje na Radnikovom terenu.
 
Iako su neki zvaničnici FSS izrazili sumnju da će se finale nacionalnog fudbalskog kupa igrati u Surdulici, Odbor za hitna pitanja ipak je odlučio da Surdulica ostane domaćin ovog meča.
 
Dan pre finala, 22. maja u Surdulici biće održana sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj će biti formirana nova Sudijska komisija, koja će dobiti mandat da napravi velike promene u sudijskim listama
 
Novi član Odbora za hitna pitanja i Izvršnog odbora je potpredsednik FS Srbije Nenad Bjeković.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: