Galerija Narodnog univerziteta: otvaranje izložbe Aleksandre Gedeon

Lokalne vesti - Petak 14.06.2024 - 09:13

Otvaranje izložbe je u petak 14.06. u 20:30 h

Foto:Promo Foto:Promo
 
 
Aleksandra Gedeon rođena je u Pančevu 1986. godine. Diplomirala je 2010. godine na Fakultetu primenjenih umetnosti, na odseku Zidno slikarstvo u Beogradu. Učestvovala je na grupnim izložbama i međunarodnim likovnim kolonijama. 
 
Od 2019. godine radi kao kustos u Galeriji savremene umetnosti Narodnog muzeja u Smederevskoj Palanci, gde je organizovala preko četrdeset samostalnih i grupnih izložbi, član je umetničkog saveta Narodnog muzeja u Smederevskoj Palanci. Autor je sedanm samostalnih i osam grupnih izložbi.
 
Učesnik je likovnih kolonija u zemlji i inostranstvu i jedan od učesnika na internacionalnom umetničkom simpozijumu Egypt internacional Art Carneval II, u organizaciji galerije Ostraca Art i Ministarstva turizma i antikviteta Egipta, Hurgada, Egipat, septembar 2022.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: