Gde će neraspoređeni članovi Gradskog veća?

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.07.2012 - 12:40

Sudbina bivših članova vranjskog Gradskog veća nakon isteka mandata je različita. Jedni su se vratili na stara radna mesta, drugi svom biznisu ali ima i onih koji su ostali bez fotelje i bez posla.

Neli Cvetković (URS ) mandat članice Gradskog veća zadužene za ekologiju istekao je prihvatanjem odborničkog mandata 20. juna, na konstitutivnoj sednici vranjske Skupštine.

Cvetkovićeva se vratila u „Komrad“ na radno mesto, piara preduzeća na kome se nalazila i pre četiri godine. I dok je Cvetkovićevoj radni odnos u „Komradu“ mirovao za vreme obavljanja funkcije lokalne ministarke ekologije, njen kolega iz kancelarije Mario Durmanić (NS) koji je u Gradskom veću bio zadužen za saobraćaj i infrastrukturu sada je bez posla.

Durmanić kaže da po izboru novih članova Gradskog veća u skladu sa zakonom stari prestaju sa radom, ali  imaju pravo da primaju platu još šest meseci. On napominje da još uvek nema nikakvo obaveštenje o tome iz Gradske uprave.

Vranje je novo Gradsko veće dobilo prilikom formiranja skupštinske većine protekle nedelje. Novo Veće sastavljeno je od sedam većnika koalicije oko SPS-a i četiri većnika koalicije okupljene oko SNS-a.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: