GEJ PARADA u Gornjoj čaršiji!

Lokalne vesti - Sreda 11.09.2019 - 11:30

U Gornjoj čaršiji u Vranju u sredu bi trebalo da bude organozovan javni skup koji se odnosi na zaštitu ljudskih prava, saznaje OK Radio.

Trg u Gornjoj čaršiji FOTO: OK Radio Trg u Gornjoj čaršiji FOTO: OK Radio

Iz Policijske uprave Vranje našoj redakciji je potvrđeno da je skup uredno prijavljen i da su na terenu policijske snage za obezbeđenje, ali nisu mogli da nam daju više podataka.

 

U međuvremenu, sa lica mesta saznajemo da se radi o gej paradi koja bi trebalo da se održi na tregu u Gornjoj čaršiji.

 

Kako nezvanično saznajemo, skup je za 11:30 prijavila „Inicijativa mladih za ljudska prava“, organizacija koja nema sedište u Vranju.

 

U Gornjoj čaršiji se u ovom trenutku nalazi više automobila i nekoliko „marica“ i dvadesetak policajaca, saznajemo na licu mesta.

 

Još uvek nema nikakvih aktivnosti, ali se očekuje da se desi javna manifestacija vezana za najavljeni skup

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
novica
12.09.2019. , 09:13
Pisete o svemu i svacemu, a o aktivnostima pahomija, tomislava gacica, nista,..i vi ste saucesnici svega sto se slabo desava u vranju i okolini,..slobodno i nezavisno novinarstvo, ..jadno li si ,..
Mina
13.09.2019. , 13:55
Kako nema?? Pa oni su organizovali za ove pedere sto pisu kazne obicnom narodu, a mafijase pozdravljaju na ulici, uvlace im se u dupe i zataskavaju slucajeve. Dakle ima skupa a vi idite da ih intervjuisete. Pitajte ih koliko primaju, kako primaju i gde im stavljaju to sto primaju