Geox gradu donirao dva miliona dinara

Lokalne vesti - Petak 10.04.2020 - 11:38

Grad Vranje dobio je dva miliona dinara novčane donacije od italijanskog "Geox-a" koji posluje u Vranju.

Novac će biti iskorišćen za snabdevanje Novac će biti iskorišćen za snabdevanje "Apoteke" Vranje FOTO: D. Ristić/OK Radio
U saopštenju koje je potpisao predsednik italijanskog "Geox–a", Mario Moretti Polegato, navodi se da firma oseća moralnu dužnost da pruži podršku lekarima i medicinskom osoblju koje je na prvoj liniji fronta u borbi protiv COVIDA-19 i pomogne lokalnoj zajednici.
 
- Ovim gestom, takođe, želim da izrazim našu moralnu podršku institucijama i njihovom osoblju, koji preduzimaju sve mere kako bi u ovim odlučnim trenucima spasili ljudske živote
 
Ovo je podrška i izraz saosećanja i svim građanima Vranja, posebno pojedincima koji su oboleli i njihovim porodicama koje se bore protiv koronavirusa - navodi se između ostalog u saopštenju.
 
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković izrazio je duboku zahvalnost, naglasivši da se još jednom pokazalo da su investitori koji posluju u Vranju društveno odgovorni i visoko moralni
 
- Ovaj novac biće iskorišćen za potrebe Apoteke Vranje i nabavku i proizvodnju dezinfekcionih sredstava i medicinskog alkohola, koji su neophodni u borbi protiv širenja koronavirusa - rekao je gradonačelnik Milenković.
 
Na samom početku vanrednog stanja, fabrika "Geox-a" u Vranju neprijatno je iznenadila javnost odlukom da svoje radnice kojima nema ko da čuva decu mlađu od 12 godina, uputi na neplaćeno odsustvo.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Milica
10.04.2020. , 12:24
Divno je što ste skupili hrabrost i naoisali i koju lepu reč o Geox-u! Ali, kao i uvek, nedovoljno ste informisani. Geox je svim majkama dece mladje od 12 godina platio 100% odsustvo sa posla. Toliko!