Gimnazijalci iz Vranja u finalu NIS OLIMPIJADE

Lokalne vesti - Utorak 14.05.2019 - 12:55

U okviru NIS olimpijade iz ruskog jezika, koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete,nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ruskim centrom i Slavističkim društvom Srbije, vranjski gimnazijalci su postigli izuzetan uspeh u poznavanju i vladanju ruskim jezikom.

Vranjski gimnazijalci dobro znaju ruski jezik. Foto: Lična arhiva Vranjski gimnazijalci dobro znaju ruski jezik. Foto: Lična arhiva

Vedrana Gačić, Danilo Obradović, Veljko Sokolov, Andrej Veljković, Vladan Dunčić, Teodora Stajić,Stanislava Jovanović, Miona Stanković, Sara Radulović i Miloš Antić plasirali su se u finale NIS - ove olimpijade, odnosno u završni krug takmičenja koji će se održati 24. maja u Novom Sadu.
 

Njihov mentor, profesorka Danijela Spasić, ponosna je na svoje učenike i ističe da su im motivacija i ljubav prema ruskom jeziku bili podstrek koji ih je doveo do ovog uspeha.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Bogoljub Antic
14.05.2019. , 14:53
Svaka čast ponosan sam na svog sina Miloša i njegovog druga Vladana, ja sam ih naučio svemu što znaju iz oblasti ruskog jezika.