Godinu dana bez traga JUGETOVOM UBICI

Lokalne vesti - Utorak 02.10.2018 - 11:50

Ni godinu dana posle ubistva Jugoslava Cvetanovića (31) u centru Vranja, počinilac ovog dela još uvek nije pronađen.

Cvetanović izrešetan sa više hitaca. Foto: S.Tasić/OK Radio Cvetanović izrešetan sa više hitaca. Foto: S.Tasić/OK Radio

Iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju podsećaju da je 2. oktobra 2017. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv N.N. lica.

- Više javno tužilaštvo u Vranju, donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv N.N. lica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično delo teško ubistvo iz čl.114.st.1.tač.1.Krivičnog Zakonika,  nad sada pokojnim J.C. iz Vranja.

Tužilaštvo je i preduzelo određene dokazne radnje i to saslušanje svedoka, potrebna veštačenja i kao rukovodioci postupka naložili PU Vranje da  preduzmu potrebne mere da se otkrije učinilac krivičnog dela i otkriju i obezbede tragovi i predmeti, koji mogu poslužiti kao dokaz
- navode iz VJT.

Jugoslav Cvetanović Juge, brat  Saše Cvetanovića (38), osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, ubijen je u noći između 26. i 27. septembra proše godine, u strogom centru Vranja na ulazu u haustor zgrade “Lepa Brena”.

Cvetanović je sa više hitaca izrešetan u leđa.


Ubijeni Nikola Bojović, rođeni je brata  Luke Bojovića, vođe Zemunskog klana, koji trenutno izdržava kaznu zatvora u Španiji.

U Specijalnom sudu u Beogradu u proleće ove godine izrečena je presuda za ubistvo Nikole Bojovića (39) i Miloša Vidakovića (29).

Osuđena su četvorica pripadnika organizovane grupe, a Miloš Delibašić, koji je bio optužen kao organizator je osobođen.


Osuđeni su Saša Cvetanović, kao neposredni ubica na 35 godina zatvora, Slaviša Novaković na 35 godina zatvora, Ratko Koljenšić na 30 godina, kao i Miloš Vojinović na ukupno 14 godina.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: