Golf sleteo s puta, putnik TEŠKO POVREĐEN

Lokalne vesti - Ponedeljak 16.03.2020 - 10:40

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu popodne jedna osoba zadobila je teške telesne povrede, saopštila je policija u Vranju.

Izgubio kontrolu nad vozilom FOTO: D. Ristić/OK Radio Izgubio kontrolu nad vozilom FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema navodima iz Policijske uprave Vranje, nezgoda se dogodila u subotu u popodnevnim časovima, na lokalnom putu u selu Rakovac, u bujanovačkoj opštini.
 
Iz, za sada, nepoznatih razloga, vozač "golfa" je izgubio kontrolu nad autom i sleteo sa kolovoza, pri čemu je putnik u vozilu(50) teže povređen.
 
Njemu je prva pomoć pružena u bujanovačkom Domu zdravlja, a kasnije je transportovan u Zdravstveni centar (ZC) u Vranju, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.
 
Po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, odeljenje u Bujanovcu, uviđaj na licu mesta su izvršili pripadnici Saobraćajne policije.
 
Na području Policijske uprave u Vranju, od 13. do 15. marta ove godine, registrovano je ukupno pet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe povređene.
 
Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su četiri osobe.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: