Grad angažuje REVIZORA za završni račun budžeta

Lokalne vesti - Četvrtak 13.02.2020 - 10:07

U petak, 14. februara, u 08.00 časova biće održana 203. sednica Gradskog veća.

Razmatraće se i izmene Generalnog urbanističkog plana Vranja FOTO: D. Ristić/OK Radio Razmatraće se i izmene Generalnog urbanističkog plana Vranja FOTO: D. Ristić/OK Radio
Članovi Veća će, između ostalog, razmatrati Nacrt Odluke o izradi izmena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Vranja, kao i Nacrt Odluke o izradi Plana detaljne regulacije Regionalnog centra za upravljanje otpadom „Meteris Vranje“.
 
Biće razmatrani Nacrt Odluke o predlogu Vlade Republike Srbije da donese Odluku o prenosu prava javne svojine na nepokretnostima iz javne svojine Republike Srbije u javnu svojinu grada Vranja bez naknade neposrednom pogodbom i Nacrt Odluke o angažovanju revizora za završni račun budžeta grada Vranja za 2019. godinu. 
 
Većnici će, takođe, razmatrati Tekst javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2020. godinu, Izveštaj Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata u oblasti kulture za 2019. godinu, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora manifestacije „Sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja i pčelinjih proizvoda“
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: