Grad izdvaja VIŠE PARA za bolesnu decu, medije i socijalu

Lokalne vesti - Sreda 11.12.2019 - 14:35

Nacrtom budžeta grada Vranja za 2020. godinu predviđena su veća sredstva za finansiranje medijskih projekata, najavio je gradski većnik za finansije, Bojan Kostić.

Većnici za informisanje i finansije, Zorica Jović i Bojan Kostić FOTO: D. Ristić/OK Radio Većnici za informisanje i finansije, Zorica Jović i Bojan Kostić FOTO: D. Ristić/OK Radio
Za razliku od protekle godine kada je za ove namene bilo izdvojeno 17 miliona dinara, za narednu godinu je predviđen iznos od 20 miliona dinara.
 
- Nacrtom budžeta je predviđeno i više sredstava za finansiranje udruženja u oblasti socio-humanitarnih organizacija sa ovogodišnjih 13 na 15 miliona dinara.
 
Takođe, predvideli smo povećana sredstva za lečenje dece obolele od teških oboljenja i maligniteta u iznosu od tri miliona dinara – rekao je većnik za finansije, Bojan Kostić.
 
On je dodao da će grad Vranje nastaviti sa finansijskim davanjima porodiljama, đacima prvacima i parovima za vantelesnu oplodnju.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: